Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Directions Hårfarve

La Riche Directions hårfarver

Trænger din frisure til nyt liv og brænder du efter at udtrykke din personlighed med en god portion selvtillid og farvestrålende hår? Så er hårfarver fra La Riche Directions helt sikkert noget for dig.

Spændende, intense hårfarver og frisurer har indtaget modebilledet verden over. En trend, som især har prydet scenen, er Dip Dye og Ombre hår, som i alt sin enkelthed fremhæver de udgroninger i farvet hår, man altid førhen forsøgte at skjule. Directions hårfarve er helt ideel til at lave Dip Dye og Ombre, da hårfarven findes i alle regnbuens farver, og du bestemmer selv, hvor dramatisk eller nedtonet håret skal være. Prangende farver i hele håret eller dele af håret følger den nye farvetrend, og er en unik måde at skabe sit eget individuelle udtryk, hvor man uden tvivl bliver lagt mærke til. Du finder alle nuancer fra farvepaletten, så du skal bare vælge din favorit.

Semi-permanent hårfarve

Directions hårfarve giver dig muligheden for at eksperimentere med din hårfarve, uden at det nødvendigvis skal sidde i håret i flere måneder. Hårfarven er semi-permanent, hvilket betyder at den holder i ca. 4-8 hårvaske, svarende til ca. 3-4 uger afhængigt af, hvor tit man vasker håret. Holdbarheden og resultatet varierer efter hårtype. Semi-permanente hårfarver er også en god idé, hvis du ikke er helt sikker på farvevalget. Directions hårfarve behandler dit hår skånsomt, da de hverken indeholder ammoniak eller peroxid. Derudover er hårfarverne ikke testet på dyr.

Directions er verdenskendt for deres livlige farver, som er nemme at bruge og holder farven flot. Alle farverne kan blandes på kryds og tværs, så du på den måde kan skabe din helt egen unikke farve. Hvis du ønsker, at farven skal være lysere og eventuelt en kortere holdbarhed, kan du med fordel blande den i din sædvanlige balsam. Hårfarven kan også benyttes i dine hair extensions uden at gøre skade på håret.

Mest populære i kategorien

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Kontakt os

Info (@) Fatima.dk

(0045) 4635 7608


Adresse:
Fatima.dk
Hestetorvet 7
4000 Roskilde
CVR NR. 29675120

Om Os

Butik i Roskilde siden 1981!
14 dages fuld returret!
Venlig, Hjælpsom og sød kundeservice!
Gratis fragt over 350kr!

Facebook

Instagram