Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Stargazer Hårfarve

Eksperiemnter med hårfarve fra Stargazer

Vi elsker farver, som gør den kedelige hverdag lidt sjovere. Lilla, gul, turkis, pink… vi kan bare ikke få nok! Her hos Fatima giver vi dig alt til at peppe hverdagslooket op og erhverve dig en ny fed og unik hårfarve, der med garanti bliver lagt mærke til. Du kan få pastel- eller pangfarvede lokker, som bare emmer af selvtillid og personlighed. Vi forhandler hårfarver fra Stargazer, som har beriget vores kunder (og medarbejdere) med skønne produkter i mange år.

Med hårfarver fra Stargazer er der ikke nogen hindring for at eksperimentere med alverdens farver. Hårfarven er nemlig semi-permanent, hvilket betyder at den har en holdbarhed på 3-4 uger afhængigt af hårtype. Hårfarven falmer med tiden og giver derfor muligheden for at skifte og ændre sit look ofte. Derudover er hårfarven ammoniak- og peroxidfri. Se vores store sortiment af flotte farver og vælg din favorit.

Stargazer – punkmode i London

Stargazer har base i Storbritannien, i Corydon lidt uden for London, og har en lang historie med hårfarvning. Virksomheden blev etableret i 1978, hvor de åbnede en stand i Great Gear marked i Kings Road London. På det tidspunkt var Kings Road centrum for punkmode i London, og det var herfra, de første ideer til de fantastiske produkter blev skabt. Produkterne tager afsæt i punkmodens holdninger til farver, det rå og provokerende, som vi tydeligt ser i det store udbud af eksperimenterende hårfarver, der spænder lige fra koral blå til flammende rød. Størstedelen af Stargazers produkter produceres af dem selv, og bliver i dag solgt over hele verden. Stargazer har, siden de først blev lanceret, udvidet deres sortiment betydeligt. I dag tilbyder de deres kunder en bred vifte af kosmetik og hårfarver, som fremhæver det vilde og farverige med en ”in your face” attitude. Så køb dine Stargazerprodukter i dag og bliv en del af farveuniverset.

Mest populære i kategorien

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Kontakt os

Info (@) Fatima.dk

(0045) 4635 7608


Adresse:
Fatima.dk
Hestetorvet 7
4000 Roskilde
CVR NR. 29675120

Om Os

Butik i Roskilde siden 1981!
14 dages fuld returret!
Venlig, Hjælpsom og sød kundeservice!
Gratis fragt over 350kr!

Facebook

Instagram