Din indkøbskurv er tom.

Dine personlige oplysninger

Hvad indhenter vi:

Vi skal bruge nogle få ting, for at kunne lave din ordre:

Dit navn og adresse:

Dette skal vi selvfølgelig bruge, så vi kan sende din ordre.

Din E-mail adresse:

Denne bruges kun til at sende en faktura, samt til at komme i kontakt med dig, hvis vi skulle støde på problemer i forhold til din ordre. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil du også kunne modtage nyheder på, mail. Men højest 1-2 gange om måneden, og du kan altid framelde dig det igen.

Dit telefon nummer:

Vi bruger kun dit telefon nummer, hvis vi skal i kontakt med dig i forbindelse med spørgsmål eller problemer til din ordre, du kan også vælge at få din pakke sendt med track and trace, hvor du vil modtage information om din pakke på sms.

Dine kontooplysninger:

Da disse informationer er ekstrem følsomme, har vi aldrig disse direkte i hånden. Istedet samarbejder vi med Quickpay, som er en af danmarks førende indenfor betalingshåndtering, her går vi ikke på kompromis, da det er din sikkerhed der tæller!

Hvad deler vi med andre:

INTET! - ingen af disse oplysninger bliver delt med andre, vi sender ikke reklamepos til din adresse eller e-mail (medmindre du selv har bedt om det) og vi deler ikke din e-mail med andre.

Opret konto eller Gæstekøb:

For dig og for os gør det ingen forskel, om du køber som gæst eller vælge at oprette dig til en anden gang. Som gæst kan du nemt lave et enkelt køb, og komme videre i din dag. Vælger du at oprette dig som kunde, skal du kun vælge et kodeord til en anden gang. Næste gang du vil hendle hos os, skal du ikke skrive alle dine oplysninger igen.

Det er helt op til dig!

Kontakt os

Info (@) Fatima.dk

(0045) 4635 7608


Adresse:
Fatima.dk
Hestetorvet 7
4000 Roskilde
CVR NR. 29675120

Om Os

Butik i Roskilde siden 1981!
14 dages fuld returret!
Venlig, Hjælpsom og sød kundeservice!
Gratis fragt over 350kr!

Facebook

Instagram