Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Navlepiercinger

De populære og smukke navlepiercinger

Navlepiercinger er kendt verden over, og er især blandt unge kvinder og piger en populær piercing. Om sommeren kommer en navlepiercing virkelig til sin ret, når man viser maven frem på stranden eller med en fed crop top. Der er mange måder at style sit outfit på, hvor navlepiercingen bliver det unikke tilbehør, som binder det hele sammen. Fordi navlepiercinger er så populære, er der mange forskellige designs at vælge imellem. Der findes et hav af forskellige skønne farver, som komplimenterer dit udseende, og som gør dit look mere interessant. Når du vælger et smykke til din navlepiercing, skal det passe ind i din hverdag. Du finder enkle udformninger uden vedhæng, som passer perfekt til de mere nedtonede hverdage, hvor smykket ikke skal hænge fast i tøjet og blive ødelagt. Til festlige begivenheder finder du ekstravagante og elegante smykker med unikke vedhæng, som virkelig pifter dit outfit op på den helt rette måde. Det er en god idé at have 2-3 (eller 10) forskellige modeller at skifte i mellem, som kan benyttes til hver sit formål.

Det store udvalg

De smykke du finder her på siden, er blot et udpluk af vores meget store udvalg af navlepiercinger, som vi forhandler i vores fysiske butik i Roskilde. Så hvis du ikke her finder det, du søger, er du mere end velkommen til at besøge vores butik i Roskilde og se det store udvalg. Du finder mange forskellige typer på siden, så om du er til søde krystaller i forskellige farver, smykker med eller uden vedhæng, så finder du det her hos Fatima. Vores navlepiercinger fås i kirurgisk stål eller titanium, som begge er kvalitetsmaterialer. Du kan derfor trygt kan købe et smykke her hos os, der holder længe og forbliver smukt. Når du har fundet et unikt navlepiercingssmykke, som fremhæver det bedste ved din personlighed, kan du tage et kig på vores store udvalg af flotte øreringe, halskæder og armbånd. Vi elsker smykker, og det gør du formentlig også, så slå dig løs og find de smykker, som gør noget godt for dig.    

Gode råd

Måske du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende rensning af piercinger, do’s and don’ts, eller andre spørgsmål relateret til din piercing, så vil vi forsøge at imødekomme et par af disse her. Der er enkelte anledninger, hvor et navlepiercingssmykke vil være upassende at have i navlen. Hvis du for eksempel dyrker sport på et rimelig højt plan, hvor der er en del nærkontakt involveret, er det en god idé at tage smykket ud. På den måde undgår du at hænge fast, komme til skade og ødelægge smykket. Hvis du skal en tur i svømmehallen, hvor vandet indeholder en del klor, er det ligeledes en god idé at tage smykket ud, så du undgår at belægningen på smykket ødelægges af kloren. Derudover er det altid en god idé - så vidt muligt - at beholde smykket i, så hullet ikke vokser sammen. Mens din piercing heler, er det bedst at holde sig fra smykker med vedhæng, da det kan trække piercingen skæv under helingsfasen. Det er også vigtigt at rense piercingen, og her er saltvandsopløsning en god metode til rengøring, fordi den er antibakteriel. Man kan med fordel bruge vatpinde til at rense med.

Mest populære i kategorien

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Kontakt os

Info (@) Fatima.dk

(0045) 4635 7608


Adresse:
Fatima.dk
Hestetorvet 7
4000 Roskilde
CVR NR. 29675120

Om Os

Butik i Roskilde siden 1981!
14 dages fuld returret!
Venlig, Hjælpsom og sød kundeservice!
Gratis fragt over 350kr!

Facebook

Instagram