✓ 2 Dages levering! - ✓ Julebytning helt frem til 14. Januar! - ✓ Gratis Levering over 349kr!

Om Os

Fatima er en butik med fokus på de forskellige aspekter indenfor diverse subkulturer.

Fatima har eksisteret i mere end 30 år! Og over denne tid har vi altid forsøgt at ramme subkulturene så godt vi kan, hvad end det var hippier, punkere, metallere eller gothere.

Fatimas fysiske butik ligger i Roskilde, lige ved stationen. Vi har en lille og særdeles hyggelig butik, hvor man til enhver tid kan komme og få god service, hjælp og vejledning og ellers bare snakke om vind og vejr!

Vi gør meget tydeligt opmærksom på hvad vi har hjemme, og hvad der kan bestilles. Vi forsøger at være så nøjagtige med leveringstider som mulig, og hvis der skulle gå længere tid med at få en vare hjem end forventet, informerer vi med det samme, og så har du som kunde fuld ret til at annullere handlen.

Vi er klar over at efterspørgslen langt overskrider udbuddet hvad angår tøj og tilbehør til diverse subkulturer, men derfor ser vi ingen grund til at halte på servicen. Glade kunder er vores 1. prioritet!

Så se dig omkring, og hvis du synes vi mangler en vare du vil have eller du har spørgsmål eller forslag, så kontakt os da endelig!

Nedenfor kan du tage et kig indenfor, billederne er fra Dec. 2014, så nogle af varene vil være solgt og borte, men det er mest for at give et indtryk af butikken

 

Left Fortsæt med at handle
Din Ordre

Din indkøbskurv er tom