✓ 1-3 Dages levering! - ✓ E-mærket Hjemmeside! - ✓ Gratis Levering over 349kr!

Tillid og nethandel

Fortrolighed:

Der er mange der ikke er trygge ved internethandel, og det kan vi godt forstå.
Vi her hos Fatima er jo også forbrugere i vores dagligdag og vi handler også på nettet. Så for ikke at blive snydt gør vi nogle forskellige ting:

Google

Google et rigtig godt værktøj til at finde ud af, hvorvidt et firma snyder. Søger man f.eks på "Klamhugger A/S erfaringer?" vil man hurtig danne sig et overblik over, hvorvidt dette firma har utilfredse kunder.

Betaling

Hvis firmaet tager imod betalingskort som Dankort og Mastercard, har firmaet indgået en aftale med PBS. Denne aftale er lang og kedelig at læse, men i denne er der nogle retningslinjer som sikrer kundens rettigheder. Bliver man derfor snydt, kan man klage over firmaet til PBS.

Facebook

Er firmaet på Facebook, og hvordan er reaktionen fra kunderne? Her kan man igen nemt danne sig et overblik over, hvad det generelle indtryk er af firmaet.

Kontakt

Kan man kontakte firmaet? - Er der både telefonnummer, adresse, E-mail og et CVR-nummer? Hvis disse ting ikke er synlige bør man tænke sig om en ekstra gang før man handler (vores er i bunden af alle vores sider).

Trustpilot.dk

Hvis man er utilfreds vil man klage sin nød, det kender vi alle. Og en side hvor man nemt kan klage sin nød er Trustpilot.dk. Her kan man anmelde firmaer udfra ens førstehåndsoplevelse og selvfølgelig læse andres.

Prøv disse ting på Fatima.dk, og du vil (forhåbentlig) hurtigt få en følelse af, at vi prioriterer vores kunder meget højt!

Det er trods alt dem det handler om!

Left Fortsæt med at handle
Din Ordre

Din indkøbskurv er tom